Nouă ipoteză pe piața electorală din Brașov: Scripcaru, încă o candidatură, sprijinit de PSD

În ultima vreme, tot mai multe variate apar pe piață electorală de la Brașov, având în vedere că se apropie alegerile locale și momentul când se va alege un nou primar.Un zvon cel puțin interesant a fost lansat de Sorin Susanu, membru Pro România și unul dintre cei interesați de o candidatură la primărie.

Bazându-se pe bunele relații dintre Dunca și Scripcaru, acesta spune că nu este exclus ca actualul edil să mai candideze o dată, cu sprijin din partea PSD.

Cred că este posibil ca PSD Brașov să-l aibă ca și candidat pe domnul Scripcaru. Este de notorietate prietenia domnului Dunca (președinte PSD Brașov) cu primarul Scripcaru și că PSD susține în Consiliul Local proiectele și inițiativele primarului în funcție. Putem ajunge la această concluzie deoarece zilele trecute, PSD Brașov și-a ales să aibă ca și candidat la Consiliul județean Brașov pe domnul Rasaliu Marian, fost parlamentar PDL, propus/promovat/susținut în funcție chiar de domnul Scripcaru, care la vremea respectivă era președintele PDL Brașov; iar pt postul de primar al Municipiului Brașov nu au nominalizat pe nimeni (situație extrem de suspectă). Dacă supoziția mea se confirmă, ar însemna că se încearcă refacerea fostei echipe PDL prin tandemul Scripcaru-Rasaliu. Un alt element care întărește acest scenariu este acela că domnul Adrian Vestea este un președinte de organizație (PNL Brașov) care nu-și permite să nesocotească regulile și criteriile stabilite de PNL pt candidațîi pe care-i vor propune, iar domnul Scripcaru nu întrunește condițiile necesare (sugerate chiar de Președintele României). Cred că cei care încearcă să creeze astfel de percepțîi false îi subestimează pe brașoveni și le insultă inteligența. Consider că vremea unei politici mincinoase bazată pe dezinformare și dezbinare a trecut și doar o abordare sinceră și deschisă poate duce la evoluția comunitățîi noastre și a societății în general”, a spus Sorin Susanu.Reamintim că la conferința județeană a PSD Brașov, care a avut loc duminică, organizația și-a anunțat candidatul pentru președinția Consiliului Județean, în persoana fostului prefect Marian Rasaliu. Social-democrații nu au anunțat încă și un candidat pentru Primăria Brașov, însă președintele Marius Dunca a declarat că nu este exclus să susțină o persoană din afara partidului. 

1 Comentariu

  1. Ca edil Scripcaru a fost bun dar intro realegere sub tutela psd va fi OUT ! Brașovenii nu agreaza acest partid al lotrilor cu scoala baronul Munchausen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.