Pro România vrea un scor de 15% la alegerile locale de la Brașov. Mihai Mohaci: „Vom sta departe de virusul portocaliu care văd că încă bântuie și în PSD și în PNL“

Deputatul Mihai Mohaci, care coordonează organizația locală a Pro România, a anunțat că la nivel local a început deja o selecția a viitorilor candidați pentru primăriile și consiliile locale din județ, însă este exlusă o colaborare cu „alianță cu oamenii lui Dragnea și Dăncilă și cu cei care acum roiesc în jurul lui Ciolacu…“



Fostul prefect al Brașovului, care acum este deputat demisionar din PSD, a adăugat că obiectivul local al Pro România este un scor de 15%.

Cu toate astea, Mohaci a subliniat că nu este interesat de „niciun fel de alianță cu PSD, cu oameni care au stat cu Dragnea, pe urmă s-au mutat lângă Dăncilă și acum roiesc în jurul lui Ciolacu“.

„Vom sta departe și de virusul portocaliu, care văd că încă bântuieși în PSD și în PNL, vom sta departe de oameni toxici care timp de patru ani au făcut un blat urât cu primăria Brașov. Consilierii PSD au fost și sunt mașina de vot a primarului și sunt o rușine pentur stânga dar și pentru cei care au muncit să-i trimită în Consiliul Local. Au votat prin ridicarea mâinilor la orice propunere a primarului“, a declarat Mohaci.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.