Argint pentru patinatoarea Coronei, Mihaela Hogaș, în finala Cupei Mondiale de la Minsk

Patinatoarea de viteză a Coronei Braşov, Mihaela Hogaş a câştigat sâmbătă, medalia de argint în finala de 1000 m de la Cupa Mondială de Neoseniori de la Minsk. Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a terminat pe poziţia a doua şi în clasamentul general şi speră ca duminică, în finala de 500 metri să îşi îndeplinească visul, acela de a câştiga aurul.

Mihaela Hogaş, care vine după un sezon plin de reuşite, a declarat că este fericită pentru argintul câştigat la Minsk, dar că va munci şi mai mult pentru că îşi doreşte foarte tare şi un aur mondial.

„Mă pregătesc de ani de zile pentru momente de genul acesta, sunt puţin obosită după atâtea curse şi deplasări, dar fericită că am mai terminat încă o cursă pe podium. Ştiu sigur că voi ajunge să îmi îndeplinesc şi visul de a termina o cursă de Cupă Mondială pe prima poziţie şi de a mă întoarce acasă cu aurul la gât. Acum vreau doar să mă odihnesc, pentru că mâine am o altă cursă importantă, cea de 500 de metri., în care vreau de asemenea să prind podiumul”.

„A fost o cursă foarte bună pentru Mihaela Hogaş, dar din păcate, cu toate acestea s-a clasat pe locul doi. Nu trebuie să fim însă dezamăgiţi sau supăraţi, este însă o performanţă pentru ea şi am convingerea că va reuşi la un moment dat, să îşi îndeplineascăp acel vis, de a termina pe prima poziţie o finală de cupă mondială. O să facem totul să se recupereze cât mai bine, iar duminică să facă o cursă foarte bună”, a declarat Bogdan Stănescu, imediat după terminarea cursei de sâmbătă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.