FOTO&VIDEO. Utilajele de dezsăpezire au acționat pe 13 tronsoane de drumuri naționale din județul Brașov

Drumarii au acţionat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu 17 autoutilaje şi au răspândit 65 de tone de sare pe un număr de 13 tronsoane de drumuri naţionale din judeţ, a informat, miercuri dimineaţa, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Conform sursei citate, până în jurul orei 6,00, carosabilul era acoperit cu zăpadă doar pe DN 13E în zona Zagon-Barcani, judeţul Covasna, şi pe DN 15 în zona Borsec, judeţul Harghita, în rest, pe arterele de drumuri naţionale din aceste două judeţe, precum şi din Sibiu, Mureş şi Braşov, carosabilul fiind umed.

Secţia de Drumuri Naţionale Braşov a acţionat cu utilajele de deszăpezire pe DN 1, DN 1 A, DN 1E, DN 1 S, DN 10, DN 11, DN 13, DN 13E, DN 73, DN 73 A, DN 73 B, DN 73 F şi VOB.

Judeţele Braşov, Sibiu, Mureş, Covasna şi Harghita se află, începând de marţi seara şi pe tot parcursul zilei de miercuri, sub avertizare de cod galben de ninsori şi viscol.

În total, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, DRDP Braşov a acţionat cu peste 100 de utilaje şi au fost răspândite peste 490 de tone de material antiderapant şi 0,3 tone de clorură de calciu. 

În acest moment ninge în zonele înalte din județele Brașov, Covasna și Harghita. DRDP Brașov a intervenit azi-noapte cu peste 100 de utilaje care au împrăștiat aproximativ 500 de tone de material antiderapant.Ninsorile vor persista toată ziua în centrul țării așa că vă rugăm să circulați cu grijă și adaptați viteza la condițiile de drum.

تم النشر بواسطة ‏‎Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov‎‏ في الثلاثاء، ٤ فبراير ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.