Un transport agabaritic va afecta traficul pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Braşov

Un ransport agabaritic pe traseul Vidra, judeţ Ilfov – Cristian, judeţ Braşov va afecta traficul pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Braşov. Transportul se desfăşoară în perioada 8 – 13 septembrie, pe traseul Vidra – DJ401 – DNCB – A3 – DN1 – DN1B – DN1A – Centura Braşov – DN73 – Cristian (judeţul Braşov).

Vehiculul de mare tonaj are lăţimea maximă de 5,35 metri şi transportă un vehicul. Viteza de deplasare va a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, a transmis CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

(imagine cu rol de ilustrare)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.