Încă un accident de muncă în Brașov, în numai 3 zile. Bărbat lovit de motostivuitor, pe șantier

Un al doilea accident grav de muncă a avut loc în județul Brașov, în această săptămână, după ce marți a fost declarat decesul unei laborante care și-a pierdut viață la Ghimbav, în timpul serviciului, la stația de tratare.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un motostivuitor, la locul de muncă. Bărbatul a fost lovit la un picior și preluat de un echipaj medical ce l-a transportat la spital.

Polițiștii Secției numărul 3 din Brașov  au deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Zilele trecute, o femeie în vârstă de 62 ani, angajată ca laborantă la o societate comercială din orașul Ghimbav, județul Brașov, a căzut într-un bazin și a decedat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.