Măsuri noi, la UPU Braşov, în context epidemiologic

În contextul epidemiologic actual, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a adoptat câteva măsuri care vor fi aplicate de azi la Unitatea de Primiri Urgenţe, în ceea ce priveşte relaţia cu aparţinătorii pacienţilor. Astfel, potrivit anunţului făcut de conducerea Spitalului, aparţinătorii pacienţilor asistaţi în UPU vor fi nevoiţi să aştepte, în principal, în spaţiul de intrare în spital, iar o persoană va oferi periodic informaţii despre starea pacientului.

În cazul în care nu vor dori să aştepte, aparţinătorii vor fi rugaţi de către asistentul medical de triaj, să lase un număr de contact, pentru a primi telefonic  informaţii despre pacient.

De asemenea, în concordanţă cu contextul epidemiologic actual, la intrarea în Urgenţă pe lângă triajul obişnuit, de la pacienți se vor obţine date suplimentare legate de eventualul contact cu persoane suspecte de infecţie cu coronavirus. 

Pacienţii cu viroze respiratorii uşoare (sezoniere) se vor adresa medicului de familie sau centrelor de permanenţă, evitând astfel superaglomerarea din UPU.

Centrele de permanenţă din Braşov sunt următoarele:

MED-FARM Astra GRUP, str. Aurora nr. 7, telefon 0734749.553
MEDO 24/7, str. Cicoarei nr. 8A, tel.0268.412421
Cab. Dr. FOLTIS IULIA – Avantgarden Bartolomeu, str. Albatrosului nr. 8, tel. 0368.442421.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.