Poliția face verificări la Școala gimnazială nr. 11 din Brașov, după ce mai mulți elevi au fost expuși la raze ultraviolete și acum au probleme cu ochii

Polițiștii brașoveni s-au autosesizat și fac verificări, în această dimineață, la Școala gimnazială nr. 11 „Șt. O. Iosif“, după ce ieri după-amiază mai mulți părinții au atras atenția că după ce au venit acasă, copiii au prezentat probleme la ochi. Unii spun că elevii au prezentat iritații, alții spun că cei mici au avut dureri de cap. O parte dintre ei au ajuns ieri la Oftalmolog. 



Din primele date, de vină ar fi o lampă cu ultraviolete lăsată în funcțiune în clasă. 

„În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la un posibil incident la o unitate de învățământ din mun. Brașov, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Poliția Municipiului Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea clarificării stării de fapt, a declarat pentru newsbv.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agent de poliţia Nadia Olaru.

 



 Directoarea Școlii gimnazia nr 11 spune că lămpile bactericide sunt folosite la igieniarea sălilor și doar în afara orelor de curs. . În acest caz însă, se pare că o femeie de serviciu ar fi uitat una dintre lămpi în clasă, astfel că și elevii au fost expuși la raze ultraviolete, cel puțin o oră.

1 Comentariu

  1. NORMAL CĂ DIRECTOAREA DĂ VINA PE FEMEIA DE SERVICIU.INTERESANT ESTE CĂ VA TREBUI SĂ ARATE ȘI FIȘA POSTULUI ÎN CARE FEMEIA DE SERVICIU AVEA OBLIGAȚIA SĂ DEZINFECTEZE EA SĂLILE DE CURS. VĂ DAȚI SEAMA CE MINCINOASĂ ESTE ACEASTĂ DIRECTOARE? IAR POLIȚIA VA PROCEDA CA LA CARACAL: CLASAREA DOSARULUI, AȘA CUM S-A PROCEDAT CU ELEVUL CARE A FOST ÎNCHIS ÎN CLASĂ „DIN GREȘEALĂ”, PENTRU CĂ DOAMNA DIRIGINTE NU A VERIFICAT IEȘIREA TUTUROE MINORILOR ELEVI DIN CLASĂ, IAR DE FRICĂ ACESTA A SĂRIT DE LA ETAJ ȘI ȘI-A RUPT PICIOARELE? A SUNAT CINEVA LA AMBULANȚĂ? NU! a FĂCUT CEVA POLIȚIA? DA CLASARE! UUN ALT MINOR BOLNAV DE HEMOFILIE I SE PUNE PIEDICĂ PE GHEAȚĂ, REZULTATUL FIIND UN PICIOR RUPT. A ANUNȚAT CINEVA AMBULANȚA? NU. A FĂCUT CEVA POLIȚIA?NU, CLASARE!! I S-A FRACTURAT MÂNA ÎN DOUĂ LOCURI UNEI ELEVE MINORE DE CĂTRE ACELAȘI ELEV AGRESOR CARE I-A RUPT PICIORUL ȘI ELEVULUI BOLNAV DE HEMOFILIE. s-A ANUNȚAT AMBULANȚA? NU. CE AFĂCUT POLIȚIA BRAȘOV CEVA? DA -CLASARE. A LEȘINAT O ELEVĂ MINORĂ ÎN CLASĂ. A CHEMAT CINEVA AMBULANȚA? NU!!! A FOST TRIMISĂ ACASĂ DIN DISPOZIȚIA DIRIGINTEI, INSOȚITĂ DE O ALTĂ MINORĂ/ A FĂCUT POLIȚIA CEVA? NU -CLASARE. ASTA ESTE O ȘCOALĂ EUROPEANĂ ȘI O POLIȚIE DE CARACAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.