Transport agabaritic pe drumurile naționale din județul Brașov

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în perioada 01.02.2020 – 04.02.2020, se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul :

Nădlac II PTF- A1 – A11 – DN7 – A1 – DN1 – Şercaia ( judeţul Braşov) – DN1S – Hoghiz- DN13 – Centura Braşov – DN73 – Cristian ( judeţul Braşov)

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lăţimea maximă a vehiculului este 5,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Şituatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.