Autoritățile sanitare au mai confirmat două decese ale unor persoane COVID-19. Rezultatele au venit după ce pacienții și-au pierdut viața

 Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă două decese ale unor persoane cu COVID-19, astfel că numărul victimelor a ajuns la 41. Conform informațiilor oficiale, una dintre victime este o femeie, 75 ani din județul . Hunedoara. În data de 24.03.2020 i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Femeia a decedat în 26 martie la Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI, iar rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Persoana decedată mai suferea de bronhopneumopatie cronica obstructivă.

Cealaltă persoană care a decedat era un bărbat, 82 ani, tot din județul Hunedoara. În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, dată la care el a și decedat la Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI. Probele au fost  testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, iar rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Bărbatul mai suferea de neoplasm digestiv stadiul III și Hemoragie digestivă superioară. 

„Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat”, a mai anunțat Grupul de Comunicare Strategică. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.