Conducerea CSM Corona a revenit asupra deciziei de reziliere a contractelor antrenorilor, după ce a fost convocată DE URGENȚĂ la Primărie

După ce în această dimineață, mai mulți antrenori și sportivi de la COrona Brașov s-au trezit cu notificări prin care erau anunțați că li se suspendă sau chiar li se reziliază contractele de activitate sportivă, pe motiv de „forță majori“ – fiind astfel lăsat practic pe drumuri în această perioadă, primarul George Scripcaru revine și spune că toate documentele vor fi anulate.  Contractele vor fi suspendate, astfel că antrenorii și sportivii vor beneficia de șomajul tehnic. 

,,Având în vedere că în cursul acestei zile am primit mai multe mesaje ale antrenorilor și sportivilor de la Corona, am luat decizia de a convoca conducerea clubului pentru a primi informațiile legate de modul în care aceștia au înțeles să gestioneze situația de la club în această perioadă grea pentru toată lumea. Din punctul meu de vedere, chiar dacă intenția poate a fost bună, modul în care s-au luat deciziile le nivelul clubului nu au fost cele mai bune variante. Trebuia să se facă o analiză pe fiecare componentă în parte, astfel încât să îi protejăm pe sportivi și tehnicieni, pentru a traversa, cu toții, cu bine această perioadă. Am solicitat ca, de urgență, toate documentele de reziliere a contractelor să fie anulate și având în vedere că, în conformitate cu legislația în vigoare, contractale sportive, în această perioadă, nu pot fi duse la îndeplinire, ele să fie suspendate, iar antrenorii și sportivii să beneficieze de prevederile legale privind șomajul tehnic. I-am solicitat, de asemenea, viceprimarului Costel Mihai ca, după reluarea activității sportive, împreună cu conducerea clubului, să facă o analiză pe fiecare secție în parte, astfel încât activitatea la acest club să se desfășoare în condiții optime și să creăm premisele pentru a avea din nou un sport de performață la Brașov”, a declarat primarul George Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.