Corona distruge Corona! În plină criză pandemică, o parte din antenorii și sportivii clubului sunt puși pe liber

Noua conducere a CSM Corona Brașvo, numită de la 1 martie, pare să ia decizii care în cel mai scurt timp vor duce la închiderea efectivă a clubului.  Potrivit gazetabrasovului.ro, noua conducere a CSM Corona Brașov, anunțată de primarul George Scripcaru la începutul lunii martie – formată din Petrică Stancu, Marius Fetti și Liviu Puiu, a  decis să pună pe liber mai mulți antrenori ai clubului, profitând de „starea de urgență“ care este considerată forță majoră.

UPDATE:
Antrenorii și sportivii care au primit notificări de suspendare/reziliere a contractelor au primit și următorul mesaj, potrivit gazetabrasovului.ro: 

„În atentia personalului CSM Corona Brasov,
Din cauza situatiei speciale in care ne aflam:
– Stare de urgenta si numeroase ordonante care au aparut si probabil vor mai aparea
– Lipsa obiectului de activitate, date fiind interdictiile la toate nivelurile
– Situatia incerta si previziunea unui buget redus,
am fost nevoiti sa luam masura suspendarii/incetarii contractelor de activitate sportiva, asa cum au procedat si alte CSM-uri din tara.
Cand lucrurile vor reveni la normal, ne vom intalni, vom discuta si contractele vor putea fi reluate.
Cu colegialitate, Petrica Stancu”

Contactat de presă, Petrică Stancu, cel pe care primarul George Scripcaru l-a anunțat drept coordonator al clubului, începând cu 1 martie,  nu a dat foarte multe informații despre această situație, considerând „ar trebui să lăsăm lucrurile să se așeze“. „Consider că nu este încă momentul să ofer detalii“, a declarat Petrică Stancu.

**

Știre inițială:

 „Conducerea tricefală“ a clubului a hotărât ca unele contracte să fie suspendate, iar altele să fie direct reziliate, având în vedere că ele ar fi rămas fără obiect de activitarea, în această criză pandemică.

În situația față se află antrenori cu experiență, de la toate secțiile clubului, care nu demult erau invitați la ședințele de Consiliul Local, pentru a fi premiați pentru performanțele obținute și pentru „promovarea Brașovului în țară și în lume“. Aceleași ședințe la care consilierii locali și executivul Primăriei se pozau cu ei și promiteau susținere, în orice situație…

În schimb, acum, în ciuda faptului că CSM Corona a primit de la bugetul local un buget mai mult decât generos pentru 2020, dacă este să ne raportăm la anii trecuți, și în ciuda faptului că autoritățile ne îndeamnă la calm, pentru că „avem tot ce ne trebuie“ și „suntem pregătiți să ne luptăm cu situația de criză“, conducerea clubului subordonat Municipalității va lăsa o parte importantă a antrenorilor și a sporitivilor pe drumuri.  În plină criză pandemică, posibilitata acestora de a se angaja altundeva sau de a obține un venit, este aproape inexistentă.

Consiliul Local și Executivul Primăriei nu au încă un punct de vedere, deși notificările au ajuns deja la antrenori și sportivii puși pe liber, iar unii dintre ei și-au și luat adio deja de la grupele lor de sportivi. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.