FOTO&VIDEO. Ghimbășenii au cerut în stradă treceri de pietoni mai sigure. În ultimele două săptămâni au avut loc 3 accidente grave

În ziua în care familia a condus-o pe ultimul drum pe femeia de 40 de ani lovită pe trecerea de pietoni pe 28 februarie, in jur de 80 de ghimbășeni au manifestat pașnic de-a lungul drumului national DN1 care trece prin localitatea lor.

Ghimbășenii cer treceri de pietoni mai sigure! În ultimele doua saptamâni, pe trecerile de pietoni de la DN1, în Ghimbav, au avut loc 3 accidente grave, soldate cu 2 morți. Un copil a rămas marcat pentru multi timp de acum încolo. #PuteamSaFiuEu

تم النشر بواسطة ‏‎Brasov Metropolitan‎‏ في الأربعاء، ١١ مارس ٢٠٢٠

Ei au aprins candele și au așezat flori în dreptul celor cinci treceri de pietoni de pe DN1 care în ultimul timp au fost locul unde mulți pietoni și au găsit sfârsitul sau au suferit accidente grave.

Acțiunea s-a desfăsurat fără incidente, în ciuda faptului că grupul a traversat fiecare trecere de mai multe ori și foarte încet.

De altfel, la fața locului au fost prezenți un echipaj de jandarmi și o patrulă de la poliția rutier, aceasta din urmă dirijând traficul de căte ori a fost nevoie.

Reamintim că în ultimele două săptămăni, pe trecerile de pietoni de la Ghimbav au avut loc 3 accidente grave. Primul dintre ele, pe 25 februarie, s-a soldat cu accidentarea gravă a unei fetițe de 10 ani. Trei zile mai târziu, mătușa ei a fost accidentată pe trecerea de pietoni și a murit ulterior. Ieri, un alt bărbat, de 59 de ani,  fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.

Autoritățile s-au întrunit azi și au decis ca până la 20 martie să implementeze măsuri pentru securizarea trecerilor de pietoni. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.