Piața de Miercuri se închide. Celelalte piețe agroalimentare din Brașov rămân deschise, dar comercianții trebuie să respecte unele reguli

Primăria municipiului Brașov a decis ca activitatea comercială de la Piața de Miercuri să se suspendă, începând de luni. Măsura este luată în urma aprobării ordonanței militare nr. 2, care vine cu unele măsuri suplimentare de răspândire a CODIV-19

„Am decis ca începând cu data de 23 martie, Piața de Miercuri să își suspende activitatea. Piețele agroalimentare rămân deschise. Toți comercianții vor trebui sa își acopere produsele cu folie, pe fiecare taraba vor fi afișate măsurile de protecție pe care fiecare persoana trebuie sa și le ia, se va continua dezinfecția piețelor, în afara programului de lucru cu publicul”, a anunțat primarul George Scripcaru, coordonator al Comitetului Local pentru Situații de Urgență. 

Totodata, autoritățile fac un apel la brașoveni sa respecte distantele minime între ei și ceilalți cumpărători și sa își ia toate măsurile pentru a nu răspândi acest virus.

„În cursul zilei de astăzi voi avea o videoconferința cu reprezentanții operatorului în transport, pentru a vedea modul în care prevederile acestei ordonanțe se transpun în transportul public de călători”, George Scripcaru, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.