4417 cazuri confirmate de COVID-19 în România, 156 în judeţul Braşov

Pe măsură ce creşte numărul testelor COVID-19 efectuate în România, apar şi noi confirmări ale infecţiilor. Potrivit unei informări a Grupului de Comuicare Strategică, azi erau confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, ieri la ora 13.00, au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Dintre acestea 156 sunt în judeţul Braşov. Trebuie menţionat însă că judeţul nostru etse unul care a făcut un număr mare de teste până acum, având în vedere că deţine un aparat Reat TIme PCR la Spitalul de Boli Infecţioas şi, mai nou, alte două funcţionale, şi la Spitalul Judeţean Braşov (unul transferat de la Universitatea Transilvania). 

Cele mai multe cazuri confirmate de înregistrează în continuare la Suceava (1322), Bucureşti )598), Timiş (191), Neamţ (182), Arad (161) şi Hunedoara (158).

Pe de altă parte, dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 274 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.379 de persoane. Alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.