Membrii Consiliului de Administraţie al RATBV SA renunţă la indemnizaţiile lunare, în această perioadă. O parte merge spre fondul de urgenţă, o parte spre Asistenţa Socială

Membrii Consiliului de Administraţie al operatorului de transport public din Braşov, SC RATBV SA, vor renunţa la 50% din indemnizaţia brută lunară care le revine, pe perioada situaţiei de urgenţă. Suma va merge către fondul de urgenţă din care sunt finanţate acţiunile şi activităţile de evitare a riscului de răspândire a coronavirusului.

De asemenea,  membrii Consiliului de Administraţie al RATBV SA au decis ca și cealaltă parte de 50% din indemnizație, respectiv 1.000 de lei de persoană, să fie donată sub formă de pachete pentru persoanele nevoiașe, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Brașov.

Conform datelor disponibile pe site-ul operatorului local de transport, Consiliul de Administrație este compus din Marian Geman – președinte,    Marius Coste – vicepreședinte, Gabriela Vlad – membru, George Cornea – – membru și Bogdan Năstase – membru.

„În ceea ce privește activitatea Consiliului de Administraţie, aceasta se desfășoară normal, de la momentul declarării stării de urgență pe teritoriul României desfășurându-se trei ședințe, în sistem de videoconferință, unii dintre membrii la sediu, iar alții la distanță, prima ședință pe Skype, iar următoarele două pe platforma Zoom, cu prezență de 100%”, a precizat purtătorul de cuvânt al operatorului de transport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.