Al patrulea deces în rândul cadrelor medicale, în lupta cu CoVID-19

O infirmieră in Arad, în vârstă de 56 de ani a decedat luni, în urma infectării cu COVID-19. Este cel de-al patrulea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale. Femeia a fost internată în ultimele două săptămâni, după diagnosticare, la terapie intensivă.

Infirmiera era angajată la Secţia de Diabet a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, iar decesul acesteia a fost anunţat pe pagina de Facebook a spitalului.

„O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secţia de Diabet, a pierdut aseară (duminică seară – n.r.) lupta cu virusul COVID-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”, a anunţat unitatea medicală, citat de Agerpres.

Pe 7 aprilie a fost înregistrat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulanțier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pe 11 aprilie, o asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, internată la Spitalul Colentina din Capitală, a murit ca urmare a infectării cu noul coronavirus iar la distanță de trei zile, o altă asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Țăndărei, a decedat din cauza Covid -19.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.