Dacia Plant donează gel igienizant pentru protecția personalului medical și auxiliar din 4 spitale din Brașov

Dacia Plant a decis să doneze flacoane cu gel igienizant pentru a ajuta la protecţia şi igiena cadrelor medicale şi a personalului auxiliar de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov. Flacoanele donate acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie.

„Crezul companiei este şi a fost dintotdeauna acela de a ajuta la prevenirea îmbolnăvirilor şi noi in ideea asta am și lansat gelul de mâini igienizant cu argint coloidal. Acesta este răspunsul nostru acum împotriva contaminării cu SARS-CoV-2. Vrem să îi ajutăm pe cei care se află în prima linie de luptă cu această pandemie, să fim alături de ei și în acest fel să le mulțumim pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor! Produsul nostru, „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” va ajunge la spitalele din Braşov şi Făgăraş, la unităţi din liniile de intervenţie împotriva coronavirusului ” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Implicarea companiei Dacia Plant nu se opreşte aici, aceasta urmând să doneze şi măști chirurgicale de unică folosinţă și dezinfectanți de pardoseală pe baza de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse acordate spitalelor din România, au determinat compania braşoveană să demareze producţia de substanţe dezinfectante.

Vă reamintim că noul produs al companiei Dacia Plant este destinat menţinerii igienei mâinilor şi este bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal şi are o acţiune rapidă cu un spectru larg antimicrobian.

Gelul este o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă. Concentraţia de alcool a produsului a fost aleasă special pentru a se atinge un efect antiinfecţios optim.

În plus faţă de concentraţia crescută de alcool, Dacia Plant a adăugat în compoziţia noului produs argint coloidal. Atunci când este aplicat topic, argintul coloidal este un agent antiinfecţios, antifungic şi antimicrobian. Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml şi flacon cu dispenser de 100 ml.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.