E oficial: dr. Andrea Neculau va prelua coordonarea DSP Braşov. Ministerul Sănătăţii a emis actul de numire în funcţie

Ministerul Sănătăţii a semnat numirea în funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publciă a dr. Andrea Neculau, preşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familie din Braşov. Numirea vine după o perioadă delicată în care DSP Braşov pare că a plutit în derivă. 

Dr. Andrea Neculau preia funcţia director al DSP Braşov după demsia Ancăi Bertea, care a plecat în plină criză epidemiologică. Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie ajunge în fruntea DSP Braşov printr-o derogare, în contextul în care nu deţine statutul de funcţionar public. Dr. Neculau va coordona temporar DSP Braşov, pe perioada crizei create de epidemia de CoVID-19. 

Dr. Andrea Neculau este președinte al Asociației Medicilor de Familie din Brașov și din 2018, și în conducerea Societăți Naționale a Medicilor de Familie. Dr. Neculau este, de asemenea,  cadru universitar la Universitatea Transilvania, la Facultatea de Medicină, fiind Sef lucrări la Departamentul Specialităților Fundamentale, Clinice și profilactice.  Ea urmează să aibă alături, în gestionarea pandemiei CoVID, și Universitatea dar și asociația pe care o conduce.  

Dr. Andrea Neculau este  și medic de familie, având propriul cabinet pe  str. Alexandru cel Bun nr. 21.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.