Încă două persoane infectate cu noul coronavirus au decedat la Brașov

Bilanțul victimelor noului coronavirus a ajuns la 451 la nivel național. Pe lista transmisă duminică seara de Grupul de Comunicare Strategică se regăsesc șase persoane, dintre care două din județul Brașov, o femeie de 64 de ani și una de 65 de ani, ambele având și alte  având boli asociate. 

Astfel, conform sursei amintite, una dintre persoanele decedate în județul Brașov este o femeie de 64 ani, internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în data de 27.03.2020. Rezultatul pozitiv l-a primit în 18 aprilie, iar în 19 aprilie a decedat. Comorbidități: fistulă colecisto-duodenala, ileus biliar, diabet zaharat tip II, insuficiență cardiacă cls II, insuficiență respiratorie cronică, BPOC,HTA, obezitate.

Cealaltă persoana decedată in județul Brașov este o femeie de 65 ani din județul Brașov. Ea a fost internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în data de 03.04.2020 și transferată Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov în data 16.04.2020. Rezultatul pozitiv l-a primit în 15.04.2020, iar decesul a fost înregistrat în 18.04.2020. Comorbidități: ciroză hepatică decompensată, insuficiență hepatică, encefalopatie portal, hipersplenism, rectoragie.

Odată cu înregistrarea acestor decese, bilanțul victimelor noului coronavirus la Braşov a ajuns la 10. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.