VIDEO. Paște cu arme, jandarmi și multă gălăgie în Gârcini

Polițiștii și jandarmi au avut de lucru în prima zi de Paște, fiind nevoiți să intervină pentru aplanarea unui conflict din cartierul săcelean Gârcini. Forțele de ordine au descins pentru a aplana un conflict între localnici în care au fost implicate 18 persoane, acestea fiind și ridicate de polițiști.

În timpul descinderii în Gârcini, polițiștii au reușit să țină sub control localnicii gălăgioși numai cu pistoalele îndreptate spre scandalagii.

Într-o înregistrare video publicată de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, apoi ștearsă de pe Facebook, se vede cum mai multe persoane se iau la bătaie, o persoană intră cu o mașină în plin în altele, iar apoi mașina este distrusă și șoferul este bătut crunt.

În imagini se observă cum inițial polițiștii de la fața locului par a fi depășiți numeric de situație și se întreabă unii pe alții dacă să tragă sau nu.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.  Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.
 

1 Trackback / Pingback

  1. Opt persoane reținute după bătaia ca în filme din Gârcini. Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să facă uz de armă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.