Lucrători în lupta anti-CoVID. 480 de tone de deșeuri sunt preluate și eliminate zilnic de angajații Depozitului Ecologic de Deșeuri.

Lucrătorii Depozitului Ecologic de Deșeuri Brașov rămân în sprijinul comunității brașovene, în această perioadă, pentru a prelua, trata și elimina controlat deșeurile din tot judeţul.

Echipamente suplimentare de maximă protecție comandate de operatorul depozitului, FIN-ECO SA, au ajuns la angajații care în fiecare zi lucrează în sectorul de sortare și eliminare a deșeurilor. Peste echipamentul obişnuit de lucru, format din salopete, bocanci și mănuși, lucrătorii sunt dotaţi cu combinezoane speciale, cu glugă și măști de protecție, cu filtru. În acest fel, ei își vor continua activitatea în deplină siguranță, în perimetrul depozitului de deșeuri, chiar și în această perioadă dificilă creată de răspândirea CoVID-19.

„După angajaţii din Sănătate, care sunt în prima linie în această perioadă dificilă la nivel mondial, considerăm că lucrătorii din salubritate au un rol crucial în susţinerea demersurilor de stopare a riscului de răspâdire a pandemiei. Angajaţii noştri sunt cei care, la Braşov, se ocupă de eliminarea controlată a deşeurilor menajere preluate de la populaţie, asigurând continuitatea unui serviciu absolut cu necesar pentru un mediu sănătos şi curat. De aceea, în paralel cu dezinfecţiile în perimetrul Depozitului, am asigurat şi o protecţie sporită a lucrătorilor şi vom face acest lucru în continuare, pentru a rămâne alături de comunitatea braşoveană, în această luptă”, spun reprezentanţii FIN-ECO, companie care operează Depozitul Ecologic de Deşeuri Braşov.

În perimetrul Depozitului Ecologic de Deşeuri lucrează aproximativ 50 de oameni. Aceştia sunt implicaţi zilnic în tratarea şi eliminarea, în medie, a 480 de tone deşeuri menajere preluate din tot judeţul Braşov. Depozitul operat de FIN-ECO a fost deschis în 2004, se întinde pe 27 de hectare şi are o capacitate de 11.230.000 mc, fiind singura platformă din judeţ, amenajată conform normelor, pentru eliminarea deşeurilor menajere. Serviciile Depozitului sunt asigurate permanent, continuitatea lor fiind un element de bază pentru asigurarea unui mediu sănătos.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.