Numărul persoanelor cu CoVID-19, vindecate la Brașov a ajuns la 8. Trei persoane au fost externate azi de la Spitalul de Boli Infecțioase

Numărul persoanelor purtătoare de CoVID-19 care sunt considerate vindecate și au fost externate de la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov a ajuns azi la opt.

După orele prânzului au mai fost făcute tre externări, față de cele care apar în informarea oficială a Grupului de Comunicare Strategică, de la ora 13.00. Este vorba despre de o femeie de 54 de ani, o femeie în vârstă de 24 de ani și un bărbat de 44 de ani.

Per total, numărul infecțiilor confirmate în județul Brașov este astăzi de 117, după Spitalul de Boli Infecțioase și Sptalul de Pneumoftiziologie de azi și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie ajungând în situția de a primi pacienți CoVID-19. 

Îj continuare, la Brașov se află în carantină instituționalizată 184 de persoane, iar 3.481 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.  În urma a 2.956 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, o persoană a fost sancționată pentru nerespectarea acestor condiții și a fost plasată în carantină instituționalizată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.