Brașovenii pot cumpăra anul acesta miei din trei piețe agroalimentare

 Serviciul Administrare Pieţe împreună reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) au verificat potențialele amplasamente pentru comerțul cu carne de miel, în perioada Sărbătorilor de Paști (atât cel catolic – 12 aprilie, cât și cel orotodox – 19 aprilie). Potrivit Primăriei Brașov, în urma acestor verificări s-a luat decizia ca, în condiţiile actuale, care prevăd o serie de măsuri de protejarea a sănătatii populaţiei, vânzarea mieilor să se desfășoare doar în 3 din piețele publice din Brașov . 
„Propunerea DSVSA este ca, începând de luni, locurile să fie la dispoziţia producătorilor (o perioadă mai lungă ar duce la o aglomeraţie mai scăzută), prioritate având producătorii ce se află în relaţii contractuale cu instituţia noastră, restul fiind primiţi în ordinea solicitărilor (în condiţiile în care deţin avizul DSVSA)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Brașov.

Unde se vor comercializa carnea de miel: Piaţa Bartolomeu: 12 locuri; Piaţa Dacia: 19 locuri (aleea de lângă sediul Companiei Apa); Piaţa Astra: 10 locuri (3 în hala de lactate şi 7 în exterior, în spaţii situate pe platoul pieţei).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.