Construcția spitalului modular din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov: 5,8 milioane în 23 aprilie, 10,2 milioane în 28 mai

Dacă la început costa 5,866 milioane de lei, acum, spitalul modular din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov costă 10,299 milioane de lei. Noua valoare a investiției va fi supusă aprobării Consiliului Județean Brașov în ședința de plen de joi.
Explicația reprezentanților Consiliului Județean Brașov pentru noua valoare a investiției este că a fost constatată necesitatea efectuării unor lucrări neluate în calcul în prima fază.
Printre altele, va trebui realizată o fundație tehnologică și canalizare menajeră. De asemenea, sunt necesare lucrări suplimentare la instalația electrică, dar și amenajarea unui „sistem mortuar integrat pentru refrigerare 30 corpuri”.Conform proiectului, Secția ATI exterioară spitalului va avea o capacitate de 27 paturi dispuse în 4 saloane, 3 rezerve de tip izolator și spații cu funcţiuni suport pentru secție. În primă fază, aceată secție va fi folosită pentru tratarea cayurilor grave de pacienți cu COVID-19, apoi pentru alte cazuri critice.

Reamintim că în 15 mai, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a semnat un contract de lucrări în valoare de 10 milioane de lei cu firma Medicare Tehnics. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.