Coronavirusul a ajuns şi la Primăria Codlea!

 Primăria Codlea a înregistrat primul caz de coronavirus în rândul unui angajat. Astfel, instituţia a fost azi închisă pentru dezinfectare, după cum a anunţat char viceprimarul Erwin Albu. 

Potrivit viceprimarului Albu, respectivul angajat este acum la Spitalul municipal Codlea, într-un izolator, în aşteptarea transferului la una dintre unităţile COVID-19, din municipiul Braşov. 

„Avem primul caz al unui angajat al Primăriei Municipiului Codlea confirmat prin testare Covid19 la Spitalul Municipal Codlea. Aşteptăm venirea DSP pentru ancheta epidemiologică şi am luat măsuri în plus de reducere a accesului în primărie. Urmează rapid în urmatoarele ore dezinfectarea clădirii şi organizarea de avarie a activităţii în cadrul instituţiei”, a anunţat Erwin Albu, printr-o postare pe Facebook.

Viceprimarul a precizat că persoana respectivă s-a simţit rău încă din weekend iar ieri nu a venit la serviciu, luând, în schimb, legătura cu medicul de familie. În această dimineaţă a făcut testul COVID la Spitalul Municipal Codlea, care deţine un aparat Real Time PCR de testare. „La ora 11.00 testul a venit pozitiv”, a mai spus Erwin Albu. 

Reamintim că o situaţie mai delicată se înregistrează şi la Primăria munciipiului Braşov, unde primarul George Scripcaru a confirmat două cazuri, în momentele în care nu a mai avut altă alternativă, în faţa presei. Există însă surse conform cărora numărul angajaţilor din Primăria Braşov care au fost confirmaţi cu COVID-19 ar fi peste cinci. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.