BAC 2020. Trei medii de 10 în judeţul Braşov! Vezi AICI rezultatele complete

Rezultatele la Bacalaureat 2020 au fost publicate astăzi, pe site-ul dedicat al Ministerului Educației, bacalaureat.edu.ro. Notele de la BAC 2020 sunt afișate, însă numele candidaților este anonimizat. Rezultatele finale la bacalaureat, după contestații vor fi publicate pe 5 iulie. 

La nivelul judeţului Braşov s-au înregistrat trei medii de 10, obţinute – două dintre ele de către absolvenţi de la Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă, una de către un Absolvent de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna.

Pe de altă parte, tot de la „Şaguna” sunt şi cei trei elevi care au obţinut la BAC media 9,96, dar şi următorii în Top 10 al celor mai performanţi absolvenţi: unul cu media 9,95 şi trei cu media 9,93.  Alţi doi absolvenţi cu media 9,93 vin de la „Meşotă”. 

Astfel, primele cele mai bune 12 medii sunt „revendicate” de elevi de la Colegiile Naţionale „Andrei Şaguna” şi „Dr. Ioan Meşotă”, pe poziţia a 13-a fiind un absolvent de la Liceul Vocaţional de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”, care a obţinut media finală de 9,91. 

Per total, în judeţul Braşov s-au înregistrat 19 medii egale sau mai mari de 9,90, dintre care 3 de 10, 3 de 9,96, una – 9,95, cinci de 9,93, trei de 9,91 şi încă patru de 9,90.  

Dintre absolvenţii înscrişi în acest an la Bacalaureat, în prima sesiune, 2464 au reuşit să obţină medii egale sau mai mari de 6, ceea ce le asigură promovarea „examenului maturităţii”. 

REZULTATELE la BAC în judeţul BRAŞOV, AICI. 

După afișarea rezultatelor la bacalaureat, liceenii nemulțumiți de notele primite pot depune contestații.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.