Cum au reușit niște cabluri să „inunde” Săcelele

„Dacă nu se face ceva, vom avea probleme iar”, a spus luni un localnic din Săcele din curtea inundată după ploile abundente. Răspunsul a fost dat ieri de Primăria Săcele, care a spus că s-a făcut ceva, dar a și amintit că o cauză a inundațiilor au fost unele lucrări „de mântuială”, lăsate „moștenire” de vechile administrații locale. 

„Lucrările efectuate de vechile administrații pe Valea Cernatului au condus la blocarea aluviunilor aduse de torenți în tuburile de curent electric care tranzitează canalul de la intersecția cu Bulevardul Brașovului, fapt ce a condus la surparea canalului. La această oră se fac lucrări pentru remedierea problemei”, a scris Primăria Săcele pe pagina de Facebook a instituției. 

 Pe de altă parte, Primăria a anunțat că au fost făcute lucrări de amploare pentru a amenaja hidrotehnic cursurile de apă de pe strada Canalului din cartier Baciu și de pe strada Morii din cartier Turcheș și a precizat că acestea au făcut față cu brio în ziua de luni. 

Totodată, edilii au anunțat că au încheiat un contract de execuție lucrări pentru amenajarea hidrotehnică a cursurilor de apă din zona Hotar în canalul de pe strada Narciselor, iar lucrările vor începe în perioada următoare. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.