Primăria Brașov a depus documentația Sălii Polivalente la CNI. Primarul Scripcaru a anunțat că negociază și cu Ministerul Educației prentru includerea Brașoviei în viitorul complex sportiv

După ce la jumătatea anilor 2000 Brașovul se pregătea să aibă un stadion modern, construit cu bani de la Guvernul României, investiție care nu s-a realizat niciodată, de câteva zile, orașul nostru a primit promisiunea că de la bugetul de stat se va construi sala polivalentă.

Luni, primarul Brașovului, George Scripcaru, dar și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea au depus la Compania Națională de Investiții dosarul documentația sălii polivalente din cartierul Bartolomeu, pentru preluarea acestui obiectiv de investiții de către Compania Națională de Investiții și includerea lui în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de sport”.

„Documentația a fost înregistrată și urmează să fie introdus acest proiect în lista de sinteză a ministerului. Sper ca, într-o viitoare ședință de guvern, Sala Polivalentă să fie introdusă pe lista de investiții cofinanțate de minister, prin Compania Națională de Investiții”, a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru.

Vom avea și stadion de antrenament, alăturat?

Pe de altă parte, edilul a declarat că „am avut o discuție și cu ministrul Educației, pentru a prelua Clubul Sportiv Școlar Brașovia, care să intre în structura școlară a Municipiului Brașov, pentru a putea să investim acolo, și într-o perspectivă să discutăm despre un viitor stadion care să fie conexat la Sala Polivalentă”.

Acest stadion a fost anunțat la începutul anului, după ce proiectul inițial al stadionului, care trebuia construit pe amplasamentul sălii polivalente a fost abandonat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.