Consiliul Județean Brașov a anulat o licitație de peste două milioane de lei, pentru că nu a clarificat niște lucruri cu „Apele Române”

 Lansată în luna martie a acestui an, licitația lansată de Consiliul Județean Brașov pentru repararea DJ 105, între Cincșor și Cincu, unde s-a produs o alunecare de teren a fost anulată.

Anunțul de anulare a fost afișat pe platforma electronică de achiziții publice, fiind prezentat și motivul pentru care a fost luată această decizie: „Abateri grave de la prevederile legislative, care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului”. În anunțul respectiv se precizează că „executarea lucrărilor în albia pârâului sunt în sarcina administratorului apei, respectiv Administrația Bazinală Olt, este necesară clarificarea situației cu ABA Olt”.

Proiectul presupune consolidarea drumului pe o porțiune de câteva zeci de metri, afectată în urmă cu mai mulți ani de o alunecare de teren. Valoare lucrărilor este estimată la 2.026.178 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, prin Planul Național de Dezvoltare Locală.

DJ 105 este unul extrem de important, având în vedere că este principala care de acces către baza NATO de la Cincu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.