FOTO. Strada Mihail Kogălniceanu rămâne un „punct negru” pentru traficul rutier din Brașov. Duminică a mai fost un accident

Zona Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă” a devenit în ultimii ani una în care accidentele au devenit o obișnuință. De multe ori șoferii accelerează după ce intră pe de pe strada Toamnei sau strada Hărmanului, nu mai reușesc să ia curba (care este una largă) și ajung pe trotuarul de la „Meșotă”. Un astfel de accident s-a produs și duminică, când un autoturism a ajuns pe trotuar, iar în urma impactului cu bordura a fost avariat destul de serios. Din fericire, în urma acestui accident nu au fost răniți. 

Problema accidentelor este analizată de autoritățile brașovene de mai mult timp. A fost pregătit chiar și un plan, una dintre măsuri fiind mutarea stației RATBV din dreptul liceului în la intersecția cu Bulevardul Victoriei. 

Pe lista de măsuri mai era achiziționarea de către Primăria Brașov a unui „radar pistol” pe care să îl folosească Poliția Rutieră. De asemenea, municipalitatea brașoveană a anunțat în primăvară că pe această arteră vor fi montate panouri care indică viteza fiecărui vehicul și afișează mesaje de avertizare când un șofer depășește viteza legală. Un astfel de dispozitiv a fost adus la Brașov, însă acesta a fost instalat pentru testare pe Bulevardul Saturn, la solicitarea Poliției Municipiului Brașov, chiar dacă planul inițial era ca acesta să fie instalat pe strada Mihail Kogălniceanu. 

Sursă foto: Cătălin Ivan 

1 Comentariu

  1. Mai bine să omorâm pietonii – care oricum sunt pre mulți, decât să punem praguri anti-viteză cu care să ne stricăm mașinuțele noastre second-hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.