Şoferul prins între fiarele maşinii, în accidentul de pe DN1, a decedat. Trafic pe o singură bandă între Braşov şi Sibiu, la Perşani

Un bărbat a murit, luni, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un microbuz de transport călători. Incindentul a avut loc pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Perşani.  

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, şoferul autoturismului era încarcerat la sosirea la faţa locului a celor două echipaje SMURD şi a autospecialei de descarcerare, el fiind în stop cardio-respirator. Victima a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul acesteia. 

Reamintim că, potrivit inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, la momentul producerii accidentului în microbuz erau şapte călători, dintre care patru au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând internarea în spital. (Detalii AICI)

    

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului. Pe perioada cercetărilor la faţa locului, traficul s-a desfăşurat pe o bandă, pe sensul Sibiu-Braşov, fiind dirijat de către poliţişti. 

1 Comentariu

  1. Autoturismul a patinat pe carosabilul ud, nu a mai putut fi redresat si a intrat contrasens.Totul s-a întâmplat sub ochi mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.