Administratorii piețelor din Brașov, obligați să stabilească fluxuri clare de circulație în zona comercială

Prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii a anunțat azi că va emite o hotărâre de prefect prin care va stabili noi măsuri pentru evitarea riscului de răspândire a coronavirusului. Printre aceste măsuri se numără și crearea, în piețele agroalimentare din tot județul, a unor fluxul clare de acces. Decizia a fost luată în urma unei întâlniri care a avut loc azi, cu administratorii de piețe.

„În toate piețele agroalimentare din județ se vor lua măsuri ca toate zonele de intrare să fie separate de cele de ieșire, acesta fiind un flux care va reduce riscul de infectare. Hotărârea va fi transmisă primăriilor și comitetelor locale pentru situații de urgență, care au obligația de a o pune în aplicare”, a anunțat prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii. 

Prefectul a adăugat că urmează să aibă întâlniri și cu reprezentanții instituțiilor din județ cu atribuții în gestionarea epidemiei COVID-19, „pentru ca și ei să acorde o mai mare atenție piețelor agroalimentare, atât în ceea ce privește fluxurile de intrare-ieșire, cât și a măsurilor de protecție sanitară de comercianți, producători și cumpărători”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.