Viitoarele grădinițe din Coresi 2 și Bartolomeu – Avantgarden, scoase la licitație pentru proiectare

Primăria Braşov caută firme pentru întocmirea proiectelor și documentaţiilor tehnice aferente construirii grădiniţelor noi din cartierele Coresi – Tractoru şi Avantgarden – Bartolomeu. Anunţul de licitaţie, în acest sens, a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice, companiile de specialitate având termen până la data de 31 iulie să depună oferte.

Valoarea estimată a celor două loturi este de 288.546 lei  (343.369 lei, cu tot cu TVA), câștigătorii având la dispoziție apoi opt luni pentru a livra documentațiile aferente celor două proiecte. 

Grădinița din Tractorul-Coresi 2 este va fi construită pe strada 1 Decembrie, pe un teren de 1081 mp, clădirea urmând să aibă subsol, parter și trei etaje. Proiectarea acestei grădinițe este estimată la 148.770 de lei. 

Grădinița din Bartolomeu – Avantgarden va fi construită pe un teren de 1414 mp, donat de dezvoltator, pe 444, în yona străyilor Pelicanului ș Egretei. Clădirea va avea ibă subsol, parter și două etaje, dar și o parcare ce va trebui să aibă capacitate de minim un loc la cinci copii. 

Pentru ambele grădinițe, capacitatea va fi stabilită respectându-se normele în vigoare. 

Pentru Tractoru – Coresi, Municipalitatea a lansat luna trecută trecută licitația pentru contractul de execuție a lucrărilor de construire a unei grădinițe de 90 de locuri pe str. Ioan Popasu. 

Start în licitaţia pentru noua grădiniţă de la Tractorul. Contractul de lucrări este estimat la aproape 3 milioane de lei, cu un termen strâns de finalizare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.