11 profesori de 10 la Titularizare, în Brașov. Județul este pe locul 3 în România ca procent de promovare a examenului

Judeţul Braşov are o rată de promovare de 64,16% la concursul naţional de titularizare, ceea ce îl situează pe locul 3 la nivel naţional, după Cluj – 69,66% și Dolj – 65,57%, înaintea contestaţiilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, cei 64,16% dintre candidaţi au obţinut note peste 7, procentul fiind cel mai bun din ultimii trei ani. Mai mult, există şi 11 candidaţi de nota 10 la Titularizare. Per total, 484 de candidaţi din au obţinut note între 7 şi 9,99, 73 fiind din promoţia curentă.

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Informații suplimentare referitoare la depunerea contestațiilor cât și cererea tip se pot găsi pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, www.isjbrasov.ro.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 11 august. Reamintim că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov în perioada 12 – 14 august.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.