LOCALE 2020. Candidatura lui Dorel Toma pentru încă un mandat la Ghimbav, respinsă de Biroul Electoral Local?

Candidatura lui Toma Dorel, „eternul primar de la Ghimbav”, pentru încă un mandat în funcţie este pusă sub semnul întrebării, după s-a constatat ca o mare parte dintre tabelele cu semnături de susţinere depuse de PSD nu aveau înscrise şi numele candidatului. Practic, PSD a venit la Ghimbav cu tabele de semnături „in alb”, mai degrabă pentru partid decât pentru candidat. 

Pe de altă parte, într-o situaţie asemănătoare, miercuri dimineaţă Biroul Electoral de circumscripţie din Ghimbav a invalidat şi candidatura depusă de Partidul Ecologist Român pentru primăria localităţii. PER a depus semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului la Consiliul Local Ghimbav, însă pe tabele nu figura şi numele candidatului pentru primărie, Ioan Huntai, ceea ce a dus la invalidare acestuia.

Organizaţia judeţeană a PSD Braşov aşteaptă acum răspunsul, cu sufletul la gură, decizia instanței.

Potrivit unor surse, decizia ca Dorel Toma să fie cel care candidează pentru PSD la Primăria Ghimbav a venit pe ultima sută de metri, social-democraţii având şi varianta de a-l propune pe  Marian Florin Fluieraş, liderul organizaţiei locale a partidului. Pe de altă parte, trebuie adăugat că, la alegerile anterioare pentru Parlamentul European, când Dorel Toma era suspendat din funcţie din cauza unei cercetări penale, acesta a susţinut vocal în localitate ALDE, iar în ultimele săptămani acesta ar fi purtat negocieri și cu Alianța pentru susținerea noii sale candidaturi la Ghimbav, având în vedere că fusese suspendat din PSD din cauza problemelor cu legea.

4 Comentarii

  1. In primaria Ghimbav e de notorietate ca Dorel Toma e prietenul interlopilor olteni!!! Acestia intra fara sa se sfieze in primarie si ameninta angajatii care au luat atitudine impotriva ilegalitatilor primarului!!!

  2. Un mizerabil analfabet controlat de clanuri de interlopi.. Evaziunea si abuzul in serviciu sunt doar 2 din multele infractiuni comise de acesti indivizi foarte periculosi de altfel. Am incredere in justitia din Romania ca isi va face datoria iar grupul infractional organizat de la Ghimbav va infunda puscaria!!!

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE 2020. Judecătoria Braşov elimină candidatura lui Dorel Toma pentru un nou mandat la Ghimbav. Ultima şansă a „eternului edil”este la Tribunal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.