LOCALE 2020. Candidatura lui Căncescu pentru Consiliul Judeţean se mută în instanţă. BEJ i-a respins dosarul din cauza unor semnături „în alb”

Biroul Electoral Judeţean a respins candidatura fostului preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu, la un nou mandat în fruntea Deliberativului judeţean. La verificarea listelor depuse de ALDE, formaţiune pe care o reprezintă acum Aristotel Căncescu, BEJ a constatat mai multe deficienţe.

Cel mai des întâlnită a fost lipsa numelul candidatului de pe tabelul de semnături, astfel că, la fel ca în cazul candidatului ALDE de la Ghimbav, Dorel Toma, cetăţenii au fost puşi să dea, mai degrabă, o semnătură „în alb”.

De asemenea, BEJ a constata că în unele cazuri, deşi există numele susţinătorului şi datele sale, lipseşte semnătura, CNP-urile sunt incorecte sau adresa unor susţinător este ilizibilă. 

Decizia BEJ, emisă ieri după multe deliberări, va fi atacată în instanţă de către ALDE, după cum a anunţat reprezentantul Alianţei, Ionică Anuţoiu.

După ce vom primi textul hotărârii de respingere a candidaturii lui Aristotel Căncescu, noi vom contesta în instanţă decizia Biroului Electoral Judeţean Braşov”, a declarat Anuţoiu, citat de bzb.ro. Acesta consideră că lipsa numelui candidatului de pe capul tabelului cu semnături reprezintă o eroare materială. 

 

1 Comentariu

  1. Eu cred ca exista un om care poate sa schimbe ceva in Brasov. Este Ialomitianu. #ialomitianuprimar. Si alaturi de tine este un alt om care stie ce face domnul Cancescu. Azi are procesul la Tribunal. Sigur se va face dreptate #cancescuaristotelpresedintecj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.