3 constructori sunt interesaţi să construiască noua sală de gimnastică de la Şcoala gimnazială nr. 2. Contractul este estimat la peste 15 milioane de lei

Primăria Braşov evaluează trei oferte pentru execuţia lucrărilor de construire a noii săli de gimnastică, de la Şcoala gimnazială nr. 2. Contractul are o valoare estimată de 15.345.328,7 lei şi va fi atribuit în urma unei evaluări tehnico-financiare în care se va ţine cont în proporţie de 20% de componenta tehnică – reprezentând gradul de adecvare al graficului general de realizare a investiției şi planul de management al calității lucrărilor executate; 20% de  Experienta expertilor cheie implicati în derularea contractului – reprezentată prin numărul de contracte la nivelul cărora au îndeplinit același tip de activități sau activități similar şi 60% de preţul ofertei.

„Avem la dispoziţie maxim 60 de zile pentru a face evaluarea tehnico-economică a celor trei oferte pe care le-am primit însă noi ne-am propus să o realizăm mai repede, dacă se poate. Sperăm să avem cât mai puţine clarificări de făcut şi să nu existe nici contestaţii din partea participanţilor, astfel încât să reuşim ca în această toamnă să semnăm contractul şi să pornim lucrările”, a declarat viceprimarul Mihai Costel.

Noua sală de sport va fi construită în termen de 14 luni, valabilitatea contractului fiind de 74 de luni.

Sala de sport va fi o clădire cu regim de înălțime de P+2E , cu amprenta la sol de 1745 mp și suprafață construită de 2879 mp.  Ea va oferi sportivilor atât o suprafață de antrenament, cât și o zonă omologată pentru competiții specifice  gimnasticii artistice, fiind dotată și  cu o tribuna de 216 locuri.  Pe lângă aceste funcțiuni, sala de sport va fi dotată și cu spații tehnice, oficii, sala fitness, vestiare sportivi și antrenori, birouri, cabinet medical și grupuri sanitare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.