LOCALE 2020. FOTO&VIDEO. PNL a depus la BEJ semnăturile pentru Consiliul Judeţean. Mara Mareş şi Carmen Ferghete, în Top 5 al listei de candidaţi

PNL a depus duminică peste 35.000 de semnături de susţinere a listei pentru Consiliul Judeţean, la alegerile locale ce vor avea lor pe 27 septembrie. Potrivit preşedintelui Adrian Veştea, partidul a strâns din tot judeţul peste 40.000 de semnături, însă în jur de 7.000 au rămas la sedu, în cazul în care unele vor fi anulate. 

Primele locuri ale listei pe care PNL o propune pentru Consiliul Judeţean  Braşov, în mandatul 2020 – 2024 sunt ocupate de: 

  • Adrian Veștea – preşedinte al CJ Braşov;
  • Mara Mareș – deputat în Parlamentul României;
  • Carmen Ferghete-Țop – consilier local la municipiul Brașov;
  • Șerban Todorică – actual primar în Prejmer;
  • Adrian Gabor – vicepreședinte al Consiliului Județean;
  • Liviu Cocoș – fost primar al orașului Predeal.

De asemenea, în cursa uninominală pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian Veştea s-a înscris din nou, aşa cum era de aşteptat.  

Obiectivul pe care PNL şi-l propune pentru Consiliul Judeţean Braşov este acela de a obţine un număr e mandate cel puţin la fel ca cel din 2016, respectiv 16 mandate, însă liberalii se gândesc chiar şi la o majoritate simplă. 

„Avem o echipă puternică, cu persoane care de-a lungul timpului au făcut din plin administrație. Sunt foști primari, persoane cu multă experiență care în decursul timpului au făcut parte din legislativul consiliului județean sau local.  Consider că avem cea mai bună echipă şi la nivel judeţean, dar şi la nivelul fiecărei localităţi în parte. (…) La nivelul Consiliului Judeţean am toată convinderea că, dacă PNL a avut în 2016 un număr de 16 mandate, ţinând cont că pentru preşedinţie este o candidatură uninominală, propunem ca de această dată, PNL să câştige un număr suplimentar, de ce nu, poate pentru a face şi o majoritate simplă”, a declarat Adrian Veştea.

Președintele PNL Braşov a venit la Prefectură, unde se află Biroul Electoral Județean, însoțit de primarul municipiului, George Scripcaru, dar și de câțiva dintre candidați, printre care Mara Mara Mareș și Șerban Todorică, actualul primar de Prejmer, dar și de liderul municipal al PNL, Adrian Oprică – consilier local, şi Cătălin Nan – consilier local la Râşnov. 

 

 

1 Comentariu

  1. Da, cred că este o echipă ok, dar și cei de la ALDE sunt destul de competenți și implicați, cred că ar trebui ținut cont și de aceștia.

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE 2020. Primarii PNL din judeţ „împing” partidul pentru Consiliul Judeţean Braşov. Cum arată lista completă de candidaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.