LOCALE 2020. VIDEO. Scripcaru, despre dezvoltarea Braşovului: „Municipiul nu poate fără judeţ, judeţul nu poate fără municipiu”

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru,  a venit duminică la Biroul Electoral Judeţean alături de conducerea PNL Braşov şi câţiva dintre candidaţii propuşi pentru Deliberativul judeţean. Luni, şi organizaţia municipală îşi va depune semnăturile de susţinere la Biroul Electoral Municipal, de la  Centrul de Afaceri, Transfer tehnilogic şi Incubator de Afaceri (CATTIA) din Bartolomeu. 

Prezent azi la BEJ, primarul Braşovului spune că susţine lista liberalilor pentru Consiliul Judeţean este una valoroasă şi că un număr cât mai mare de mandate la CJ va asigura o colaborare bună şi cu administraţia municipală pe viitor. Edilul a declarat că proiectepe pe care municipiul vrea să le implementeze pot fi puse în aplicare cu prijinul CJ, la fel cum şi marile investiţii judeţene, mai ales în zona metropolitană, pot fi susţinute de Municipiul Braşov.

„Suntem aici echipa PNL pentru judeţ şi municipiu şi împreună cu colegii de pe lista Consiliului Judeţean vom câştiga aceste alegeri şi vom implementa împreună multe dintre proiectele care sunt şi la nivelul municipiului dar şi la nivelul judeţului. Vrem să implementăm împreună proiectele de mobilitate, accesibilitate, tot ce însemană acces la servicii medicale, proiectul spitalului, aeroportul, care va fi finalizat în următoarea perioadă. De asemenea, pe proiectele educaţionale şi de infrastructură la nivelul municipiului Braşov, lucrurile nu pot fi gândite altfel decât pe o formulă de acest fel de colaborare – judeţul nu poate fără municipiu, municipiul nu poate fără judeţ. În zona metropolitană sunt 470.000 din cetăţenii judeţului, în municipiul Braşov sunt jumătate din cetăţenii judeţului, deci împreună putem face pentru întreg judeţul ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul George Scripcaru la depunerea listelor.

1 Comentariu

  1. Da da, multe promisiuni si nimic real. Eu una am sa il sustin pe domnul Gheorghe Ialomitianu! #Ialomitianuprimar #sustineALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.