Primăria a relansat licitația pentru amenajarea a trei trasee de mountain-bike în Poiana Brașov. La prima nu s-a înscris niciun constructor

Primăria Brașov nu a reușit să găsească un constructor pentru amenajarea a a trei trasee de mountain-bike în Poiana Brașov, prima licitație lansată de municipalitate fiind anulată în 2 iulie 2020, după ce nu a fost depusă nicio ofertă.  În aceste condiții, municipalitatea brașoveană a lansat o nouă procedură, constructorii interesați de contract fiind așteptați până în 24 august să depună ofertele. 

Valoarea estimată a contractului este de 1.122.010 lei, fără TVA, aceeași ca și în cazul primei licitații, iar dacă va fi găsit un constructor, acesta va avea la dispoziție 2o de luni pentru a finaliza lucrările. 

Valoarea estimată a contractului pentru amenajarea celor trei trasee este de 1.335.191 lei cu tot cu TVA, iar constructorii interesați pot depune ofertele până la data de 24 august. Aceasta este a doua licitație lansată de Primăria Brașov pentru contractarea unui constructor care să amenajeze cele trei trasee, după ce prima procedură (cu aceeași valoare estimată a contractului de lucrări) a fost anulată în 2 iulie 2020, după ce nu a fost depusă nici o ofertă.
Prin acest proiect vor fi amenajate trei trasee de coborâre pe versantul nordic al Masivului Postăvarul, pe porțiunea cuprinsă între stația superioară și stația inferioară a telegondolei.
Dacă în urma organizării acestei licitații va fi stabili un constructor, acesta va avea la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

Primăria Brașov caută un constructor pentru bike-park-ul din Postăvarul. Lucrările vor dura 20 de luni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.