„Făgărașul, interzis doamnelor elegante pe tocuri”. Fostul lider al Grupului PSD din CJ Brașov, candidatul ALDE pentru Primăria Făgăraș

Consilierul județean Radu Mitric, care a fost o perioadă liderul Grupului PSD din Consiliul Județean (CJ) Brașov este acum candidatul ALDE pentru funcția de primar al Făgărașului. Mitric a fost  dat afară PSD, după ce a intrat în conflict cu actuala conducere a filialei județene a partidului, iar la începutul acestui an a contestat în instanță decizia de excludere. Ulterior, în Consiliul Județean Brașov, el a fost „semi-independent”. 

Zilele trecute, Mitric a anunțat că este candidat din partea ALDE pentru Primăria Făgăraș, motivând decizia prin faptul că s-a săturat să-i „mai fie rușine de orașul” lui. 

 „Drumurile sunt praf, am mașina în service primăvara și toamna iar roțile zici că-s pătrate… Camioane de mare tonaj traversează orașul, locatarii au parte de un veșnic cutremur, sunt blocuri și case cu crăpături, iar blocajele din circulație de pe DN 1 sunt criminale! Mămicile cu cărucioare fac slalom printre mașini și gropile din trotuare, iar doamnele elegante ale orașului nu poartă tocuri de frica să nu-și rupă picioarele. S-au plătit sume importante pe ”Strategii de Dezvoltare” a orașului, au fost nu știu câte… Astăzi în 2020 orașul arată mai rău decât orice comuna din Țara Făgărașului”, a scris Mitric în mesajul prin care și-a anunțat candidatura. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.