LOCALE2020. VIDEO. Căncescu se întoarce! A lăsat deoparte PER şi candidează din partea ALDE la Consiliul Judeţean. „Nu s-a făcut nimic în judeţul Braşov de când am plecat eu. (…) Că aeroportul va funcţiona în 2021 este o gogoriţă”

Aristotel Căncescu va candida din partea ALDE la Consiliul Judeţean, după de la începutul anului cocheta cu PER. Căncescu spune totuşi că nu a avut adeziune la Ecologişti deşi şi-ar fi dorit ca  acest partid să se apropie mai mult de PER.

„Sunt membru ALDE din 2016 şi nu am mai fost membru în niciun alt partid de atunci. Datorită primarului din Râmnicu Vâlcea, domnul Gutău – pe care eu îl consider cel mai bun primar din România, care a suferit şi el ca mine şi ca alţi oameni din administraţie, m-am hotărât în iarnă să susâin această formaţiune politică (PER, n.n). Nu mi-am depus adeziunea, dar mi-am dorit să aducem cele două patide împreună”, a spus Căncescu.

Pe de altă parte, potrivit unor surse de încredere, se pare că fostul preşedinte al CJ Braşov nu a mers mai departe alături de PER, de teama de a nu păţi ca „ecologiştii” din 2016, care au candidat şi „au tras” pentru a obţine cele 3 locuri din Consiliul Judeţean, pentru a fi apoi „traşi pe linie moartă” de către Cătălin Nămăescu, cel care în continuare are preşedinţia partidului şi ştampila. 

Fostul preşedinte CJ spune că este singurul conducător care a fost în frunta judeţului timp de patru mandate şi candidează pentru că ultimul său mandat a fost „ciuntit de DNA”

„În al doilea rând, în acest judeţ nu s-a întâmplat absolut nimic de când am plecat. Toate investiţiile făcute de mine sunt acum închise. Renovarea monumentelor din Braşov – aproape că îmi vine să plâng când văd că turnurile sunt închise, nu ma sunt vizitabile. Dacă vă duceţi la Agrement, unde a funcţionat un bowling, sală de fitness, un bazin de înot, un patinoar, este închis. Cei de la CJ nu au avut bunul simţ nici măcar să bage căldură pe timp de iarnă şi au crăpat ţevile acolo. (…). Am dovedit că sunt bun gospodar”, a spus Căncescu.

Despre aeroport, Căncescu spune că „nu s-a făcut nimic acolo” şi că totul este „o poveste electorală”. Ulterior, el și a nuanțat declarația, spunănd că, de fapt, „nu s-a făcut nimic până în iunie, până la finalul mandatului actualului președinte”. 

„Vă spun eu, care am lucrat în domeniu, că aeroportul nu va funcţiona nici în 2022. Că va fi funcţional în 2021, asta e o gogoriţă”, a încheiat Căncescu. 

 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. LOCALE 2020. EXCLUSIV. Căncescu, învins înainte de începerea alegerilor. Candidatura sa a „picat” BEJ
  2. LOCALE 2020. EXCLUSIV. Căncescu, învins înainte de începerea alegerilor. Candidatura sa a „picat” la BEJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.