LOCALE 2020. VIDEO. Viceprimarul Costel Mihai: „Am votat pentru o echipă de oameni profesionişti. Am votat pentru Braşovul pe primul loc”

Viceprimarul Braşovului, Costel Mihai, candidat la primăria municipiului Braşov a votat azi la una dintre secţiile amenajate la Coelgiul de Ştiinţele Naturii „Grigore Antipa”. El a venit însoţit de echipa pe care o propune pentru Consiliul Local şi a avut ceva de aşteptat până să ajungă să îşi exprime opţiunea de vot, având în vedere că la Colegiul „Antipa”, la orele prânzului s-au format cozi de alegători care aşteptau să intre în secţii. 

„Am votat pentru o echipă de oameni profesionişti, atât la Consilul Local, cât şi la Consiliul Judeţean, o echipă de oameni noi, care nu au făcut politică dar care sunt specializaţi în diverse domenii de activitate şi au demonstrat că pot aduce un plus în comunitatea braşoveană.  Am votat votat pentru o echipă care poate aduce ceva mai mult în calitatea actului decizional, în administraţia locală, am votat pentru a aduce Braşovul pe primul loc”, a spus viceprimarul Costel Mihai. 

Mesajul complet al viceprimarului Costel Mihai: 

In final, viceprimarul Costel Mihai i-a îndemnat pe braşoveni să iasă la vot şi să-şi exercite acest drept, indiferent de opţiunea electorală pe care o au. 

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE 2020. VIDEO. Viceprimarul Costel Mihai: „Am votat pentru o echipă de oameni profesionişti. Am votat pentru Braşovul pe primul loc” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.