LOCALE. VIDEO. Tudor Benga, candidat la preşedinţia CJ Braşov: „Am votat pentru un judeţ care să arate, să se simtă şi să funcţioneze ca un judeţ de an 2020 în Uniunea Europeană”

Deputatul Tudor Benga, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Alianţei USR PLUS a votat la ora 11.00, la una dintre secţiile de la Colegiul Naţional Unirea, alături de colegul său din Parlament, Allen Coliban, şi el candidat pentru primăria Braşovului. 

Benga spune că a votat pentru ca judeţul Braşov să arate ca o unitate administrativ teritorială de an 2020 în Uniunea Europeană.  

„Am votat pentru viziune de dezvoltare şi planuri pe termen lung şi pentru un judeţ Braşov care să arate, să se simtă şi să funcţioneze ca într-o ţară membră a Uniunii Europene, de an 2020”, a declarat Tudor Benga, după ce a ieşit din secia de votare.

Mesajul deputatului Tudor Benga, la ieşirea de la vot: 

„Până acum votul în condiţii speciale de pandemie mi se pare cât se poate de civilizat, cel puţin aici la Colegiul Naţional Unirea, există toate măsurile de precauţie, nici nu s-a aglomerat foarte mult. Cred că este foarte important ca braşovenii să încerce să meargă cât pot de devreme la urne pentru că o să se aglomereze spre finalul zilei. Dar câtă vreme oamenii poartă mască, îşo dezinfecteazăă mâinile şi suntateţi la distanţă, cred că totul este în regulă şi votul se poate desfăşura fără risc”, a declarat Tudor Benga, la ieşirea de la urne”, a ma spus Benga. 

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE. VIDEO. Tudor Benga, candidat la preşedinţia CJ Braşov: „Am votat pentru un judeţ care să arate, să se simtă şi să funcţioneze ca un judeţ de an 2020 în Uniunea Europeană” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.