Universitatea Transilvania din Braşov deschide anul în formula hibridă. În acest an sunt cei mai mulţi boboci din ultimul deceniu

Universitatea Transilvania din Braşov începe acest an universitar cu cel mai mare număr de boboci din ultimul decenoi, a anunţat rectorul Ioan Vasile Abrudan. Dinc ei peste 20.000 de studenţi, aproximativ 7.700 sunt în anul întâi, fie la ciclul de licenţă, fie la masterat sau doctorat. De asemenea, în acest an, pe lângă studenţii români, Universitatea Transilvania va avea stundeţi din 36 de ţări. 

Deschiderea anului la Universitatea Transilvania din Braşov, în formula restrânsă 

Deschiderea anului universitar va avea loc joi, 1 octombrie, în condiții restrânse, la Aula Universității Transilvania din Brașov, începând cu ora 10. La eveniment vor participa conducerea universității, a facultăților şi departamentelor, principalii parteneri ai universității şi reprezentanți ai studenților din fiecare facultate.

Deschiderea va fi transmisă live pe site-ul Universității Transilvania din Brașov (www.unitbv.ro) și pe pagina de Facebook, fiind urmată în perioada 1-3 octombrie de deschiderile la nivel de facultate şi programe de studii cu toți studenții din anul I. Cei aproape 20.000 de studenți vor începe anul universitar la Brașov în scenariul hibrid. Astfel, cursurile se vor desfășura online, iar pentru seminare, lucrări practice, laboratoare și proiecte, studenții vor veni fizic la facultate, cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară. Orele practice se vor desfășura în calupuri de câte patru ore, cu două ore de pauză, timp în care sălile vor fi aerisite și dezinfectate corespunzător.

De acasă sau de la bibliotecă şi din căminele universității, studenții se vor conecta la platformele de e-learning și vor participa la cursuri. Orarul va fi clasic, la fel ca în anii precedenți, singura diferență fiind locul de desfășurare a cursurilor.  Pentru studenţii care nu au mijloace de conectare la platforma de e-learning a universităţii, conducerea instituţiei a pregătit laptopuri sau calculatoare, iar la bibliotecă, aceştia vor avea toate mijloacele de conectare necesare, în mod gratuit.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Universitatea Transilvania din Braşov deschide anul în formula hibridă. În acest an sunt cei mai mulţi boboci din ultimul deceniu - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.