VIDEO. Un consilier local al New York-ului, mesaj de susţinere pentru unul dintre candidaţii la Primăria Braşov

Joseph C. Borelli

Candidatul PMP la Primăria municipiului Braşov, Costel Mihai, a primit unul dintre cele mai inedite mesaje de susţinere în această campanie electorală. Mesajul vine din partea republicanului Joseph Borelli, consilier local al metropolei New York, care spune despre actualul viceprimar al Braşovului că este unul dintre cei mai vizionari oameni pe care i-a întâlnit, şi unul care i-a demonstrat până acum că poate şi vrea să se lupte pentru oraşul său.

„Salutare, braşoveni! V-am văzut oraşul. Este probabil cel mai frumos din ţară şi meritaţi un om deştept, dedicat, profesionist şi inteligent care să îl conducă. Am fost invitat la Braşov de către viceprimarul vostru, Mihai Costel, ca reprezentant al marelui meu oraş. Am lucrat cu viceprimarul şi este unul dintre cei mai vizionari oameni pe care i-am întâlnit şi cu siguranţă, unul dintre cei mai vizionari oameni din politică. Are voinţa, mijloacele şi echipa pentru a schimba lucrurile în bine. Deci, dacă vreţi ca oraşul vostru să prospereze, el este omul potrivit. Dacă vreţi ca oraşul vostru să crească şi să se dezvolte, el este omul potrivit. Timpul să investeşti în viitorul tău este astăzi şi ai nevoie de un tip corect, curajos şi inteligent, care vrea să se lupte pentru oraş. El este acela. Votează pentru el şi el va aduce Braşovul pe primul loc”, a scris Joseph C. Borelli.

Sunt onorat să primesc susținerea prietenului meu, republicanul Joseph C. Borelli, consilier local al orasului New York…

تم النشر بواسطة ‏‎Mihai Costel‎‏ في الخميس، ٢٤ سبتمبر ٢٠٢٠

 

„Sunt onorat să primesc susținerea prietenului meu, republicanul Joseph C. Borelli, consilier local al orasului New York și membru în cadrul Comisiei de Dezvoltare Economică, Sănătate și Tehnologii. În urma vizitei mele în SUA, am reușit să creez un dialog în contextul parteneriatului strategic între SUA și România, iar la invitația mea, Joseph C. Borelli a vizitat orașul nostru și a purtat discuții cu membrii comunității de afaceri, cu administrația locală, dar și cu reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă Brașov.  Mă bucur că am păstrat o legătură frumoasă în acești ani și sunt recunoscător pentru mesajul de susținere”, a scris Costel Mihai pe pagina sa oficială de FB.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Un consilier local al New York-ului, mesaj de susţinere pentru unul dintre candidaţii la Primăria Braşov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.