Compania Apa întrerupe joi alimentarea în mai multe zone din județ. Vizate sunt: o zonă din municipiul Brașov, mai multe străzi din Săcele și patru sate din Tărlungeni

Compania Apa Brașov a anunțat că în 8 octombrie va fi întreruptă alimentarea cu apă, pentru lucrări de modernizare la aducțiunea de apă Ciucaș, între orele 10.00 – 19.00.

Unde se va opri alimentarea:

  • Municipiul Brașov, pe strada Calea București nr. 248, 250, 252
  • Localitățile Tărlungeni, Zizin, Purcăreni, Cărpiniș
  • Municipiul Săcele: străzile: Anotimpurilor, Gospodarilor, Egretei, Rândunicii, Cocorului, Bereczi Anna, Berzei, Iernii, Lanurilor, Rozelor, Agronomiei, Ciucaș; Fabrica de Mezeluri LeFrumarin.

Reprezentanții Companiei îi roagă pe  cetățenii din toate zonele afectate să își asigure rezerva minimă de apă. „În Săcele, la sediul Companiei Apa, de pe strada George Moroianu nr. 111, va fi amplasată o cisternă cu apă potabilă, disponibilă pe toată perioada întreruperii”, a anunțat Compania Apa Brașov.

1 Trackback / Pingback

  1. Compania Apa întrerupe joi alimentarea în mai multe zone din județ. Vizate sunt: o zonă din municipiul Brașov, mai multe străzi din Săcele și patru sate din Tărlungeni - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.