Coronavirusul coboară cortina Operei Brașov!

Deși a anunțat deschiderea stagiunii și un program pentru următoarele săptămâni, Opera Brașov și/a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Toate spectacolele au fost anulate, după ce în instituția de cultură a fost confirmat un caz pozitiv de COVID-19, în rândul unuia dintre principalii artiști. 

„Inevitabilul s-a întâmplat și la noi, a apărut primul caz confirmat, cu simptome foarte, foarte ușoare. Noi, în continuare, o să păstrăm toate măsurile de siguranță. Instituția noastră nu a fost închisă, având în vedere faptul că am lucrat toată vara. De aceea, am hotărât ca din acest moment să avem două săptămâni de concediu, aceste două săptămâni reprezentând pentru noi un moment de relaxare și, în același timp, vom respecta și măsurile care se vor lua de către cei de la DSP”, a afirmat Mihai Irimia, directorul artistic al Operei Brașov. 

Astfel, din motive de siguranță sanitară, evenimentele programate în această lună: „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Gala Verdi” și „Divertisment de toamnă” se anulează!

Contravaloarea biletelor la aceste spectacole se returnează, fizic, pentru biletele cumpărate de la casieria Operei Brașov sau online, pentru cele achiziționate de pe site-ul www.bilet.ro.

1 Trackback / Pingback

  1. Coronavirusul coboară cortina Operei Brașov! - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.