De luni începe plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare din municipiul Brașov

În perioada 12  – 16 octombrie, Primăria Municipiului Brașov va face plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare care au funcționat la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Valoarea indemnizației pentru președinte, locțiitor și operatorul de calculator este de 1.225 de lei, iar pentru membrii este de 775 de lei.

De luni, 12 octombrie, încep plățile electronice pentru membrii secțiilor de votare, iar de marți, 13 octombrie, încep plățile pentru cei care au optat să își ridice personal banii de la casieria primăriei.

În prima etapă, de luni, se vor face viramentele pentru cei care au optat pentru virarea indemnizației în conturile bancare.

Cardul Revolut nu e bun 

Plățile se pot face doar în conturile bancare deschise pe numele celor care au fost membri în secțiile de votare și doar în conturile deschise la băncile comerciale. Membrii care au depus solicitare în conturi deschise pe numele altor persoane sau într-un cont Revolut sunt rugate să revină cu o solicitare de virare în cont de bancă comercială sau să se prezinte  pentru ridicare în numerar.

Persoanele care doresc virarea indemnizaţiei în cont bancar (deschis la o unitate bancară din România) şi nu au depus solicitare până la această dată, sunt rugate să depună o cerere la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau la adresa de e-mail contab@brasovcity.ro, în care vor menţiona numele, calitatea (membru, preşedinte, locţiitor, operator), numărul de telefon şi numărul secţiei de votare. La cerere se vor anexa copia CI şi un document bancar cu codul IBAN.

Plățile pentru persoanele care au optat pentru plata prin casierie vor începe în data de 13 octombrie, la Primăria Braşov (B-dul Eroilor nr 8, intrarea dinspre parcul N. Titulescu, la subsol).

„Facem apel către persoanele care vor ridica sumele în numerar, de la casierie, să respecte normele de protecție sanitară impuse în această perioadă, inclusiv purtarea măștii în zona de așteptare din exteriorul primăriei și păstrarea distanței fizice de cel puțin 1,5 metri”, a transmit Primăria Brașov.

Indemnizaţia se va elibera personal, pe baza actului de identitate valabil, în original. 

Când se pot ridica banii de la casierie: 

Ziua Interval orar Secţii
Marţi 13.10.2020 15°°-18°° 1-91
Miercuri 14.10.2020 15°°-18°° 92-182
Joi 15.10.2020 15°°-18°° 1-91
Vineri 16.10.2020 13°°-16°° 92-182

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. De luni începe plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare din municipiul Brașov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.